WIJNEN     AZIJNEN     PROEVERIJEN     OVER THOMA    CONTACT

Azijn

 

Azijn is bijna net zo oud als de mensheid. Overal waar de mens begon te experimenten met het bereiden van alcohol, ontdekte men ook azijn. Per slot van rekening wordt alcohol, bij een langere blootstelling aan zuurstof, omgezet in azijnzuur. Een volkomen natuurlijk proces dus, volgens welke de makers van deze prachtige azijnen uit Tokaj werken. Bij de productie hiervan wordt er geen enkele onnatuurlijke stof toegevoegd! Wanneer de azijn te rijpen wordt gelegd in kleine eikenhouten vaten, bestaat de enige toevoeging uit vruchten, bloemen of kruiden.

 

Maak een keus uit ons brede assortiment! De meeste smaken zijn ook in testsetjes (3 x 40 ml.) te verkrijgen. Experimenteert u gerust, breng uw gerechten op smaak, verfraai uw recepten, opdat iedere druppel een belevenis mag zijn! En u mag ons natuurlijk altijd om advies vragen!

 

 

Christa Thoma